Då var det dags igen

Då var det dags igen. Äntligen. Efter mycket om och men. Jag beställde biljett igår kväll och flyttar till London den 30e maj. Jag ska flytta ihop med älskade Chrillestoff! Ska bli kul, det blir ju verkligen något helt nytt. Nu ska jag göra det hela "på riktigt" på ett annat sätt än det var förra gången. Fixa national insurance number, bank account, boende och jobb... Känns riktigt pirrigt!

Jag är glad att jag inte har något riktigt bestämt i övrigt med utbildning eller annat. Funkar allt bra nu, om jag hittar ett jobb jag trivs med etc, då kanske jag blir kvar där borta länge. Annars kanske jag är hemma igen om två månader. Vem vet. Men det är rätt skönt. Det finns verkligen alltid något att falla tillbaka på om något skulle gå dåligt. Hemma finns alltid kvar som tur är.

Det känns bra att jag har hunnit få ihop ett ok startkapital som borde räcka ett litet tag i alla fall. Men sen lär det bli tajt.. London är dyrt! Eventuellt är boende fixat. En fransk free hug- kompis, Emeline, och hennes två kompisar ska flytta till ett nytt hus någonstans mellan Caledonian Rd and Manor House. De letar efter två flatmates så förhoppningsvis blir det jag och Christofer. Hoppas verkligen på Caledonian Rd för det vore verkligen drömområdet tycker jag.

Nu börjar dock klurandet på vad sjutton man ska ta med sig.. Alltid klurigt. Men mamma och pappa får ta med sig vinterkläder när de  hälsar på någon gång i framtiden, så det struntar jag helt i nu.

Det var allt för nu!

RSS 2.0