Alskar dig Jenn!

Igar var det Nadjas 20-arsdag, grattisgrattis! Maste bara dela med mig av Jenns grattis halsning till henne pa facebok:

Jenn Czarny Gratulera med dagen Nadja!
Den här er mig Svensk försöka , Jag har använd en låg budge spindelväv så Im hoppande den göra sinne och icke skruven jag över. Kan icke vänta för festen denna kväll Matilda har pekat ut Jag er den bara inte Svensk person så JAG känna ärat! Låta oss få den här partiet startat!
Puss Puss

English Translation if it didnt work:

Happy Birthday Nadja!
This is my Swedish attempt, I've used a low budge website so Im hoping it makes sense and doesn't screw me over. Can't wait for the celebration tonight, Matilda has pointed out I'm the only non Swedish person so I feel honoured!
Let's get this party started!
Kiss Kiss


Canada day



1a juli var det Kanadas nationaldag och da en av mina basta vanner ar kanadensiska var jag sa klart tvungen att fira detta. Jag och Jenn tog tunnelbanan in till Trafalgar Sq pa kvallen och pa vagen larde hon mig deras nationalsang. Jag larde mig texten men fick anda svarigheter att sjunga med senare da Jenn ar i princip tondov! Det var jattemycket folk dar och bra band pa scenen. Vi och Rita hade riktigt trevligt och traffade manga roligare kanadensare. En tjej som forsokte overtala mig att ga med i ett profshockeylag for damer (shouldn't think so..), Matthew Mcconaugheys dubblegangare, mfl. Efter ett tag motte vi upp Jacob och hans jobbarkompisar. Da firandet avslutades vid 22-tiden gick vi vidare till Covent Garden for att ga till den Kanadensiska puben "Maple Leaf", men det var ju bara att gkomma att vi skulle kunna ta oss in dar. Det var proppat med folk sa vi satte oss pa marken utanfor Covent Garden och lyssnade pa en av mina favoritgatutrubadurer. Den latt overforfriskade kanadensaren Tom i vart gang, som sag ut som 40 men var 25..tjatade i en halvtimme for att fa hora en "redemptionsang", dock var det ingen som riktigt orkade bry sig om stackaren. Jacobs norska kompisar Bernt och Alex var nagra av de roligaste personer jag nagonsin traffat! Da Jenn, Rita och de andra gatt hem gick vi fyra till Verve. Pa vagen hittade vi en "klyka" som det visade sig att man kunde ha mycket kul med. Och det var lange sedan jag sag nagon skratta sa mycket som vara norska vanner da vi berattade om alla norska fraser som vi var sa stolta over att vi kunde. Tyvarr visade det sig att ingen av dem stamde. Pa Verve hade vi lika kul, aven om vi kande att vi var lite sunkigare an alla andra, vi hade inte direkt planerat att ga ut. Klykan fick sa klart folja med hem!

 



Vilket svin jag ar

Jaha, da har man lyckats dra pa sig swine flu.. kanske. Det ar inte sa konstigt om det ar det, da mitt omrade- Redbridge- nu klassas som "an area of high swine flu risk".  Manga i barnens skola har swine flu och jag kanner flera som har eller har haft det. Menmen, det ar absolut inget att oroa sig for! Det ar precis som vanlig influensa, darfor vet man inte sakert om jag har swine flu eller inte. Man far inte ens komma till doktorn om man tror att man har det, allt for att det inte ska spridas. Men jag fick gora ett test pa internet och dar blev resultatet att det var valdigt troligt att jag hade det. Det anda jag kan gora nu ar att halla mig inne och ta det lugnt, inte ha narkontakt med andra och ta vanliga influensatabletter sa ar jag snart pa benen igen.

Jag vet att swine flu inte alls har blivit lika vanligt hemma an och att en del kanske nu blev lite latt oroade. Var inte det! Jag ar inte det minsta oroad. Det ar inte farligare an nagon annan influensa om man inte har andra halsoproblem eller nedsatt imunforsvar. Och har har som sagt redan valdigt manga redan fatt det och blivit friska och man raknar med att ca 100 000 pers i London kommer att smittas varje dag i september. Och jag har hort att man kanske blir lite resitstent nar man val fatt det sa darfor hoppas jag faktiskt arligt talat att det ar swine flu jag fatt.

So no worries! Jag ligger har i min sang och har Sex and the city- maraton och har det riktigt bra!

Forra helgenn (Bruce Springsteen!)

Jag satt barnvakt pa torsdagen och lunchade med Julie i Notting Hill. Kopte varldens basta erbjudande om harklippning, slingning och behandlingar pa kandissalongen i Covent Garden+skonhetsdag i Chelsea+fritt intrade till de finaste klubbarna. Allt for £60 da det egentligen kostade £600! Ibland har man tur och springer in i ratt manniskor..!

Mysig lunch var det i allafall och vi pratade om allt vi gjort under aret. Aven om vi inte umgatts sa mycket har i London kommer jag sakna Julie. Darefter akte jag hem till Jacob for att spana in hans nya monsterak (en cykel) som han var jattestolt over.

Pa lordagen akte jag in till lilla parken vid Embankment och slappade med Lisa och da hon sedan gick pa intervju hos en familj satt jag kvar pa en bank under mitt paraply och laste i flera timmar. Jattemysigt trots regnet och askan. Darefter motte jag upp med Lisa igen vid Tottenham Court Rd och vi vandrade in i Soho for att ata mat fran Singapore pa Dean St. Riktigt gott och billigt! Darefter vandrade vi lika fascinerade som vanligt runt i gay-kvarteren i Soho innan vi hamnade pa Leicester Sq i evigheter och kollade pa portrettkonstnarerna. Det roligaste var nog den lilla killen som somnade da han blev avmalad! Sedan vandrade vi ner till Trafalgar Sq och avslutade var kvallspromenad pa trappan vid The Mall. Sedan skildes vara vagar, hon akte hem och jag till Jacob igen.

Sondagen var hur mysig som helst! Jag kramades som vanligt och vid 19-tiden blev det stor picknick utanfor den stora konsertarenan i Hyde Park. Bruce Springsteen spelade och det blev sa klart hojdpunkten pa dagen, aven om James Morrison och Dave Mathew's Band var jattebra ocksa. Det var jag, Rebecca, Billy, Stuart, Jacob, hans kompis Erica och tva killar som vi larde kanna under var kramsession; Daniel och Ludwig, tva sydafrikaner (varav Ludwig var en av de markligaste men harligaste personer jag nagonsin traffat, undrar dock bara hur mycket av det han sa som var sant..) och tillsammans at och drack vi gott och njot av solnedgangen och musiken som holl pa anda till kl 23. Sedan blev det mysig kvallspromenad bort till Green Park st dar jag akte hem.

En helt underbar dag pa alla satt!

Fler bilder fran varen



Nationaldagen

Kylie's 22nd (Shona, Kylie, me)


St Patric's day: forsta introdutionen av free hugs, firande pa Trafalgar Sq och kvallspubande pa Nancy's med Jenn och Kylie



The night we went out in Bank, to Abacus, with Rita's colleagues. The night we got to know Jon "Jon Jon", "holy Jon" and Andy. And Andy's new kitchen floor!


Tva olike Zoo Bar-natter med Jennie & Ritz  +jonathan


Fran i hostas: forsta gangen i Brick Lane, pa Hooka lounge= te och vattenpipa, men Jenn och Rita


Pa hostlovet tog jag och Jenn tjejerna for en heldag i London: Science Museum och Natural History. Mycket populart!


Pa Tumble in the jungle med Sophya och Hanna


Fler bilder fran ankdammen

Londonmys!

Fick ett gang bilder fran Nadja som ar fran lite olika tillfallen under varen:




Nadjis o jag pa lunch i Wanstead


Jag, Nadja o Jenn en sondag i Brick Lane med middag pa genom-organiska Rootmaster


Jag, Nadja, Jacob, Christoffer och Niklas i Brick Lane, Liverpool st och Hoxton Sq en urmysig sondagseftermiddag och kvall


Promenad i fina Wanstead Flats vid sjoarna med Nadja


Au pairernas avskedsdrink framfor utsikten fran Kylies fonster en vacker kvall

RSS 2.0