Liten uppdatering

Senaste veckan har varit fylld av bade nya och gamla upplevelser. Jag och Julie akte till Notting Hill i fredags, dar vi at mexikansk mat och jag kopte nya alsklingsboots. Eller mer stovlar kanske. Vi pratade i timmar om vara au pair-familjer och konstaterade att vi aldrig hade kunnat forestalla oss hur det ar att vara au pair. Det gar nog inte att forsta om man inte testar det.

Vid 20-tiden gick jag hem till Jenn dar vi gjorde oss i ordning for kvallen. Efter ett tag kom Adina, vi motte upp Ula och sa tog vi bussen till Leytonstone och gick sista biten till hennes hus. Dar var aven hennes polska pojkvan Lucas och deras lilla iller Spiky. Vi hade himla roligt dar i nagra timmar. Hela kvallen kandes valdigt bisarr, det var komiskt med en vit iller som for omkring som en galning och forsokte gnaga hal i nylonstrumporna. Man ville ju inte direkt spetsa honom med klackarna.. Det blev i allafall en kvall utan utgang av olika anledningar.

Dagen darpa akte jag ut till Camden for att traffa Julie. Vi Starbucksade en stund och sedan irrade vi runt i Camdens galna varld. Da jag kom hem blev det hamt-kinamat och darefter TV-tittande i min sang. Jag var helt slut.

Sondagen var intressant. Jag akte med Sheena och tjejerna ca tva timmar ner till Sheenas mormor som ar 82 och bor pa kusten i ett litet samhalle som jag inte minns vad det heter. (men susse, det lag jattenara Chichester och det var jattefint, sa det dar blir nog kanon, du kommer ju bo nara havet!) Sheenas grannys syster Lill, 74, var ocksa dar pa besok och de bagge damerna var precis sa rara som man tanker sig att brittiska som damer ar. Vi var dar fran kl 13 till 19 sa det var en ratt lang, halvseg men mysig dag. Huset var verkligen otroligt brittiskt! Hon hade bott dar sedan borjan av 60-talet och det var heltackningsmattor overallt, mycket rosa, porslinsfigurer, spetsgardiner mm mm. Till lunch blev det nagon slags roasted steak, ugnsrostade rotfrukter och potatis, angkokta gronsaker och sas. Efterratten var glass glasstarta. Middagen blev lattare med sallad, smorgasar och smaplock. Men efterratten var himmelsk!  Scones med gradde och sylt och afternoon tea! Kan det bli mer helylle-brittiskt pa en dag?! Wonderful!

Vi kom tillbaka till London vid kl 21, Sheena slappte av mig pa Snaresbrook station sa att jag skulle kunna aka in till Westminster for att se fyrverkerierna som var avslutningen pa Thames festival som hallit pa hela helgen. Jenn skulle akt med men hon hann tyvarr inte. Men det blev krangligare an jag trott da district line var stangd. sa jag fick trixa lite med olika linjer innan jag kom fram. Jag hann precis upp pa Westminster bridge sa att jag hann see fyrverkerierna. Avslutningen var riktigt snygg och det var mycket folk, sa det  var kul att vara dar. Efter ett tag lyckades jag hitta Anna, Julie och Jonna som var vid London Eye.  Vi snackade lite skit ett tag och sedan vandrade jag och Anna till Wiktoria Station. Jag hade forstatt det som att tunnelbanan slutade ga kring kl 1 och sa var det tydligen. Dock inte pa sondagar. Sa jag missade mitt sista tag. Jag kande inte for att leta efter nattbussar och komma hem jattesent sa jag hoppade pa sista taget pa min linje som gick relativt nara Woodford. Jag fragade en tjej som satt bredvid mig om hon hade nagot taxinummer och strax darpa satt hela vagnen och tipsade mig om olika taxibolag och nummer. Himla trevligt! Gick av pa andstationen Hainalt dar det som tur var fanns ett litet taxikontor. Sa jag taxade hem for £12 sa det var inte sa farligt anda. Strax innan kl 1 var jag hemma.

Idag, mandag, var en ratt lugn dag. Jag och Jenn tog en kaffe pa vart blivande stammisstalle dar man visserligen bara kan sitta ute hur kallt det an ar, men dar kaffet inte kostar mer an £0,95! Efter att vi hamtat barnen fran skolan traffade vi Ula och den nya Australiensiska tjejen i parken. Hon verkade trevlig men aningens lam, forhoppningsvis tinar hon lite och blir kanonkul!

Nu ar det tack och godnatt for idag!

Sleep tight everybody!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0