London for ett ar sedan...

I helgen var det exakt ett ar sedan jag var i London tillsammans med de andra som ocksa laste engelsk-kulturkursen. En underbar resa som vi alla har oforglomliga minnen fran. Det ar svart att forsta att det redan har gatt ett ar sedan dess och att jag da inte hade en aning om jag skulle komma att bo har endast ett ynka ar senare..!




Kommentarer
Postat av: Julie

Nej, köpte en helt vanlig bok i affären haha...säg till om du hittar ngn bra å billig kurs, letar själv som en toka... krya på dig, hoppas du mår lite bättre! puss

2008-10-07 @ 13:29:57
Postat av: Peggy

Ja, herregud.. aren gar. Tank att det var om varan Londonresa vi skrev som ett av de forsta inlaggen i global family. Jag saknar allt global som attan... Tror jag kor pa en spanska for nyborjare! Dar maste det ju ga kul manniskor?

2008-10-08 @ 18:15:43
Postat av: matilda

ja jag med! global i vara hjartan, vi far aldrig slacka den gloden.. Men du! Vad kul med spanska! det ar ju kanon. Blir det pottery ocksa? Du behover alltsa snart inte langre ljuga om att du ar student for att fa rabatt pa Topshop!

2008-10-08 @ 20:18:45
URL: http://mittlondon.blogg.se/
Postat av: Peggy

Det blir varken spanska eller pottery.. kommer inte fa borja pa nagon av de langa kurserna eftersom de flyttar snart. bajs. bajsbajsbajs.

2008-10-11 @ 11:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0