Brittisk humor

Det har blivit sa att de kvallar da jag har atit ensam med Jon har blivit som sma temakvallar. Det borjar alltid med att vi kollar pa TV och sa fragar jag nagot och det leder oss da in pa kvallens tema. Han ar valdigt allmanbildad och verkar vilja att jag ska bli det ocksa sa att jag verkligen far ut det mesta av mitt London-ar. Men det brukar bli valdigt roligt och lite lyckas jag nog minnas. Igar blev det tema brittisk humor, vilket var jattekul. Vi jamforde svensk och brittisk humor, diskuterade alla brittiska serier jag hade sett, etc. Och sa prackade han pa mig en hel hog dvd:er med olika humorserier som han tyckte jag ska beta av nar jag har trakigt. Sa jag hoppas verkligen jag tycker de ar roliga for han lar fraga ut mig om vad jag tyckte.

          

Kommentarer
Postat av: Peggy

Vad heter de här killarna egentligen? Aldrig sammanstrålat med dom på tvn.. men efter att ha sett bilderna känns det nästan som jag måste. de slår min c-imitation med hästlängder!

2008-09-13 @ 01:19:16
Postat av: Peggy

...förresten. har ringt min värdfamilj; pratade en timme! mamman har en stor crush på mig, och vill att vi ska experimentera med hennatatueringar ihop. de verkar lite långsamma och harmoniska på di leva vis, och förstår inte alla mina skämt, men de verkar så godhjärtade och redo att göra lite rum för en aupair i sitt liv.. de kommer dela rum med sina två små barn och låta mig få den nuvarande barnkammaren helt för mig själv. så med andra ord föredrar de mig framför sitt sexliv! vilka ljuvliga människor. jag åker antagligen så jag är där helgen den 4e oktober. DET DU :D

2008-09-13 @ 09:55:20
URL: http://globalfamily.blogg.se/
Postat av: matilda

Sa himla roligt att snart vara i samma land som du igen! Vad kul att allt kanns sa bra! Jag kanner pa mig att du och mamman kommer bli riktiga bundisar. Vad menade du med "c-imitation" i forsta inlagget? killarna ar Andy och Lou, tva av karaktarerna i Little Brittain som du definitivt maste se!

2008-09-13 @ 23:21:14
URL: http://mittlondon.blogg.se/
Postat av: Malin

Catherine Tate måste ju vara bland det bästa UK har att bjuda på comedywise... förutom Russell Brand och Noel Fielding (och Simon Amstell!!) då som är det bästa på jorden. Ever.

2008-09-14 @ 16:20:13
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Astronauten

Hej! Skulle du kunna hjälpa mig med att rösta på mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php#/grid/1/-1/votes/5185986Det vore jättesnällt och jag skulle bli hur glad som helst! :)PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :D

2008-09-14 @ 16:33:21
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/
Postat av: Peggy

.........((((c=catarina))

2008-09-14 @ 21:40:35
URL: http://globalfamily.blogg.se/
Postat av: Peggy

och ÅH vilket ljuvligt mejl vi fick från daniel.. jag måste ringa honom imorgon och säga hur bra det var i bangladesh. mitt hjärta gråter när jag tänker på våran bult.

2008-09-14 @ 21:41:43
URL: http://globalfamily.blogg.se/
Postat av: Lisa

Peggy, jag skrev nyss ett lyriskt mejl till dig angående Daniels fantastiska mejl. HAN kan konsten att skriva mejl som får ögonen att svämma över. Livet är inte detsamma utan vår lärar-Daniel. Livet är heller inte detsamma utan den globala familjen, med alla dess styvsyskon och adoptivbarn. jag saknar oss allihop.

2008-09-14 @ 23:21:49
Postat av: Peggy

Jag saknar oss jag med. åh vad jag INTE orkar jobba idag.. "glöm det-fredrik" kommer tidigt, och jag börjar sju varje morgon den här veckan. min favoritunge......

2008-09-15 @ 07:05:43
URL: http://globalfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0