Maddelutt!

Igar kvall gick jag, Jee och Rita till Lumiere och hade en mystjejkvall. Vi fick ogonbrynen fixade med threading och benen vaxade. Benen var lugnt men ogonbrynen gjorde ONT!

Imorse gick jag upp tidigt for att aka in till Lanchaster Gate och mota upp familjen Larsson. Sa kul att se dem alla igen! Och alsklingsmaddeluttan!! Vi akte till Camden tillsammans och darefter till Notting Hill dar de bjod pa fika pa mitt favoritcafe. Mys! Sedan motte vi upp Anna som jag inte sett pa 3 hela veckor.. Vi akte till Lambeth north och gick pa Imperial War Museum. Sedan akte jag hem for att ga trick or treat med tjejerna. Sheena foljde ocksa med. Det var riktigt kul, de var sa sota! Anna var haxa i varldens sotaste dress och Mia vampyr (surprice, haha). Nu sitter jag i mitt rum och vantar pa att middagen ska bli klar, det blir hamburgare, och sedan somnar jag nog till nagon film i sangen. Imorn ska jag traffa Madde, Gabbe och Anna vid Mable Arch kl 10.30 for att visa dem Primark..

I said go to bed world, sleep in peace

Dagen fick en skon, slapp borjan. Jon jobbar hela veckan, vilket ar underbart skont! Jag kanner att jag slappnar av lattare nar det bara ar jag och barnen hemma. Vi at frukost, sag pa tv och spelade spel. Vid 10-tiden gick vi upp till jatterondellen pa min gata och traffade Jenn och Olivia. Det var jatteskont att bara sitta dar i solen och inte gora nagot, barnen roade sig sjalva. Helkonstigt vader forresten! Igar kvall da jag och Jon diskade tystnade han plotsligt och stirrade ut genom fonstret. "For christ's sake, matilda, it's snowing!" Och det gjorde det verkligen. Stora flingor! Det lag till och med kvar lite imorse, eller om det var valdigt mycket frost, jag ar inte sakert. Men kallt som tusan var det i allafall. Det konstiga ar hur vadret svanger. Igar pa dagen var det riktigt varmt och idag var det ratt skont ocksa. Sa forhoppningsvis drojer det ett bra tag innan det blir vinter.

Lunchen bestod av lax och rastekt potatis, paprika och morotter. Darefter gick vi till Jenn och Olivia och tillsammans gick vi till tunnelbanan dar vi traffade Kylie, Hanna och Sophia. Vi akte till Stratford och gick till ett kul stalle for barn: Discover. Jattekul! Och vi au pairer behovde i princip bara sitta och dricka kaffe och prata med varandra medan tjejerna hade skoj. Det gillar vi! Efter ca 2 timmar akte vi hem och jag fixade middag till Mia och Anna. Sheena och Jon var forsenade fran jobbet sa jag fick se till att tjejerna badade och blev klara for att ga och lagga sig. Som tur var var bada pa stralande myshumor sa det gick bara bra.

Nu ar jag helt slut sa jag vet inte hur det blir ikvall. Jag och Jenn skulle egentligen gatt over for att se pa fotboll med Sam och Jack, men jag tror ingen av oss orkar med det. Jag jobbade nastan 13 timmar idag.. Snark!

Imorn blir det formodligen en heldag i den stora parken med Kylie, Hanna och Sophia och en stor picknick och pa kvallen ska jag, Jenn och Rita till Lumiere, skonhetssalongen, for att ha en riktig tjejkvall!

Hold my hand!

Har varit meningen som sagts overlagset flest ganger idag. Jenn och jag tog med Mia, Anna och Olivia till South Kensington dar vi gick pa Natural Museum och Science Museum. Som tur var gick allt bra med tunnelbana och byten och jag tror tjejerna hade riktigt kul.. Men jag och Jenn var i princip doda nar vi kom hem efter en av de mest intensivaste dagar i mitt liv. Det var proppat med folk overallt, pa museerna och i tunnelbanan sa att halla koll pa tjejerna var inte det lattaste hela tiden och att lyckas halla i deras hander en langre stund ar i princip omojligt. Men vi fixade det som tur ar och gor garna om det aven om det garna far droja ett bra tag. Imorn blir det formodligen ett lite mindre aventyr, namligen ett museum for barn i Stratford. Sa det blir en lite kortare tunnelbaneresa som tur ar.

  

Nu ska jag ringa Chris och David, vanner i Cornwall, och kolla om det ar okej att jag och Leif (aka Linnea) kommer over en helg om tre veckor. Hoppas pa det!

The needle and the spoon

Nu blir det en liten uppdatering om vad som hande i helgen. Det var (som vanligt) en mycket rolig sadan! I fredags slappade jag i princip hela dagen. Jag, som inte atit ute pa lang tid och visste att jag knappt skulle gora av med nagra pengar alls den har helgen, bestamde mig for att unna mig att ata middag ute ensam pa fredagskvallen. Jag gick till en av de mysiga italienska restaurangerna har i Woodford. Dar satt jag med min bok och at fantastiskt god mat samtidigt som jag anstrangde mig att se sofistikerad och intellektuell ut, for att inte verka tragisk dar jag satt ensam. Gick ganska bra tror jag. I vilket fall som helst alskade jag det. Senare pa kvallen gick jag och Jenn till George's dar vi motte upp Rita och Kylie for en drink. Dar var som vanligt smockat med folk men valdigt trevligt. Vi borjade prata med fyra engelsman som var Jenns nyinflyttade grannar! Heltrevliga! Sa da Rita och Kylie akte hem hakade vi pa dem hem. Da det visade sig att de hade en trampolin var ju succen given! Det blev en toppenkvall fylld med mer skratt an pa lange och jag kom inte hem forran vid 4-tiden. Jag hoppas det blir manga fler sadana kvallar framover med Samuel, Ben, Jack och Dean.

Pa lordagen akte jag och Jenn till O2-arenan. En gigantisk arena som byggdes i samband med millenieskiftet. Dar var det Festival New Orleans , vilket var hur trevligt som helst. Arenan var verkligen enorm, med en jattearena i mitten och flera mindre runt om. Det kandes som att ga runt i en liten stad. Det var mycket storra an det sag ut utifran. Vi lyssnade pa massa bra musik, kopte extremt god glass och hade en allmant skon dag. Pa kvallen blev det take away-kina och film i mitt rum for mig sjalv, men det var nog vad jag behovde efter tva intensiva dagar.

Sondagen var den mest handelserika dagen pa lange. Jag och Jenn akte in till South Kensington och motte Rita pa Victoria & Albert museum. Rita hade med sig tre av sina nya vanner: Sonja och Suzanne fran Australien och Kim fran Kanada. Jattetrevliga! Vi gick en guidad tur och lamnade museet aningens mer allmanbildade and da vi kom dit. Darefter knatade vi nagra hundra meter bort till Harrods, vilket var extra kul pga av att de andra inte varit dar och darfor blev helt i extas da de insag hur stor och dyrt allt var. Vid 17-tiden akte jag, Jenn och Rita till Ritas nya hus som ar ratt sa nara Canary Warf. Med andra ord ett valdigt trevligt omrade. Rummet hon hyr ar extremt litet, men mysigt, och de hon delar huset med, 5 andra i blandade aldrar, var supertrevliga. Lite senare akte vi bort mot Bethnal Green. dar at vi en snabbis pa Pizza Hut innan vi gick till Brick Lane. Jag alskar omradet kring Brick Lane. Det ar totalt galet, men sa charmigt. I princip alla (atminstone valdigt manga) ar indier och den kulturen ar verkligen narvarande. Det ar ratt sa fattigt omrade och det marks, man skulle inte vilja ga dar ensam. Men vi var ju tre och det var mycket folk ute. Vi hittade, efter lite letande, stallet vi sokte- Hooka Bar. Jattecharmigt! Hooka ar det vi menar med vattenpipa. Och det har stallet ar kant for sitt brokiga te-utbud. Sa vi avslutade sondagskvallen med att sitta utanfor baren pa kuddar, roka vattenpipa och dricka te ur sma skalar. Sanna mina ord: Jag alskar mitt nya Londonliv! Jag kom inte hem forran vid tolv-tiden. Det ar verkligen sjukt nar man tanker pa det, helt plotsligt borjar det kannas naturligt att hitta pa sadana dar skumma grejer en helt vanlig kvall.

  

Den har veckan har tjejerna hostlov och darfor ar mina arbetsdagar mycket langre an vanligt. Men jag och Jenn har bestamt att vi ska vara varldens basta au apairer som hitta pa massa kul hela veckan. Det borjade bra med "Teddy Bear picknick" i jatterondellen pa min gata och darefter Tumble in the Jungle da aven Kylie och hennes tjejer Sophia och Hanna foljde med. Imorn ska vi vaga oss pa att ta tunnelbanan in till centrala London och ga pa tva museer och ha med oss lunchpicknick. Haller tummarna for att allt gar bra!

Pa onsdag kommer Madde!


Meet me in the morning

Mycket har hant sedan jag sist skrev. I fredags formiddag (forra veckan) akte jag tag ner till Chichester for att spendera helgen med Susanne. Jag blev smatt foralskad i stan som verkligen visade sig fran sin basta sida i det stralande varma vadret. Det kandes puttinuttigt och pitoreskt, men anda fanns allt som behovs, till och med kladaffarer som Topshop och H&M. Extra plus for den fina ringmuren som omgardade stan. Det var sa kul att traffa Susse igen! Fast det bara var tva veckor innan som hon var har i London kandes det sa lange sedan. Fast vi har ju lite att ta igen i och med att vi dessforinnan inte sags pa ca 3 manader.. Huset dar hon bor nu var litet men jattemysigt och familjen verkade rar. Barnen var anglalika (enligt mig i allafall)!

Pa kvallen at vi middag med familjen och darefter gjorde vi oss i ordning for att ga ut. Forst gick vi till West som verkligen var nagot utover det vanliga. Det var en liten sot kyrka som gjorts om till en bar. Man kan ju bara tanka sig hur upprorda en del maste varit i borjan.. Men det var ett mysigt stalle med helhaftig atmosfar pga av stilen och lokalen. Dessutom jobbade dar varldens roligaste bartender. Jag och Susse satt och diskuterade hans alder och konstaterade att han nog var yngre an han sag ut. Jag sa att jag tyckte han sag ut som 47 men att han nog faktiskt inte var mer an 40. Hall detta i minnet for denne mystiske bartender aterkommer snart.. Darefter akte vi buss till den enda klubben i narheten- Thursday's. Den lag mellan Chichester och Bognor Regis och det var dit alla akte, vilket resulterade i att det var nast intill proppat. Dar traffade vi nagra supertrevliga tjejer som jag hoppas Susse lyckas halla kontakten med. MEN! Helt plotsligt ser jag och Susse bartendern fran West! Och samtidigt sag han oss och kande igen oss sa vi borjade prata. Hor och hapna, det visade sig att den harlose stackaren inte var mer an 23 ar..! (Gud vad vi skrattade at det efterat!) Vid 3.30 satte vi oss pa bussen hem och dar borjade vi prata med tva killar fran Honduras och Tyskland. Det resulterade i en liten efterfest, men da jag hade haft en laaang konversation om bildelar med tysken som hade en mycket knackig engelska, kande vi att det var dags att aka hem. Vi somnade skrattande efter allt konstigt vi varit med om vid 05.30.

Lordagen var mysig. Vi tog det lugnt och knatade bort till en pub dar vi at en klassisk publunch. Darefter satt vi i solen utanfor katedralen och lyssnade pa trumslagarmusik framford av den markligaste grupp som nagonsin vandrat runt pa var jord.. Alla var Brasilienfanatiker och hade knallgula t-shirts med Brasilientryck, de var alla i olika aldrar och de verkade vara mycket nojda med sig sjalva. Well well, de var riktigt sota hur komiska de an var. Aven om det kanske ar lite tveksamt da det kommer till den latt (host) korpulenta rodhoriga kvinnan som hade jattetrumman, eller vad sager vi, Susse..? Darefter gick vi in i katedralen som verkligen var jattefin, valdigt speciel still dock, dar gammalt motte nytt. Sedan gick vi hem till Susse, sov middag och skrattade oss rodogda at Little Brittian. Vi at jattegod thaimat med familjen och darefter gjorde vi oss i ordning for kvallen. Cheryl, mamman, foljde med oss ut pa en drink, vilket var jattetrevligt. Hon ar 29, men jag tycker inte att hon ser sa varst mycket aldre ut an vi. Darefter satt jag oss Susse pa tva olika bankar i ca 1,5 timme innan vi gick hem. Haha det var var kvall! Men den var bra Susse. ;) Och vi far ju inte glomma bonfiren som tyvarr var slackt pa hemvagen..

 

Sondagen startade vi med en riktig english breakfast pa puben for endast £2! Ett pris vi gillar! Sedan vandrade vi till dorren bredvid, fiket Costa, dar vi satt lange och pratade. Jag hade tur och fick till och med se den beromda costa-killen! Sedan gick vi ytterligare en dorr langre, en kladaffar, dar vi spenderade lang tid och sedan strosade vi runt lite till innan vi gick hem igen for att packa ihop mitt pick och pack. Kl 16.15 blev det hejdakram och sa hoppade jag pa taget tillbaka hem till London. 

Tack Susse for basta helgen pa lange, far inte droja alltfor lange tills vi gor om det!

 

I'm singing in the rain

Vart tog solen och varmen vagen?! Idag har det regnat en hel del, men av nagon anledning ar jag jatteglad i allafall, det ar en allmant bra dag, utan nagon sarskild anledning. Helgen och slutet av forra veckan var i vilket fall som helst solig och varm. En dag var det over 20 grader! Sverige..? ;)

I torsdags kvall kom pappa och Eric. Vi at pa den Bengaliska restaurangen som har blivit min nya favorit. Underbar mat och fantastiskt roliga servitorer! De tyckte att jag skulle komma dit varje vecka och ata. Det ar val inte varje dag det kommer dit en ung, vit tjej som varit i Bangladesh och verkligen tyckte om det.

Lordagen blev handelserik. Vid 10-tiden akte vi till Abbey Road. Vi kollade in overgangsstallet som Beatles an gang stegade over och bilisterna var tokiga pa alla turister som ville ha foton pa sig sjalva da de gick over gatan. Darefter promenixade vi bort till Regent's Park och vidare ner till Camden. Dar lunchade vi och kopte snygg-keps till Eric. Sedan tog vi tuben till Hampsted, ett riktigt dyrt, men fantastiskt vackert omrade i norra London. Dar gick vi runt lite, satt pa en pub ett tag och gick sedan ner till en jattefin park. Med dess sma markliga butiker, mysiga pubbar och fina parker, var detta absolut ett omrade som jag kommer utforska mer. Vi akte in till Piccadilly dar Eric fick sin forsenade fodelsedagspresent av mig. Det var att fa spela massa spel och prova konstiga grejer inne pa Trocadero. Mycket populart som tur var! Kvallen avslutade vi pa en italiensk restaurang och sedan akte vi hem till Woodford.

Pa sondagen kom pappa och Eric hit och lamnade lite efterlangtade saker, sasom musik och klader. Sedan tanka vi aka in till Hyde Park och Speaker's Corner, men det pagick reparationer mellan Leytonstone och Liverpool Station sa det tog mycket langre tid att resa, da vi var tvungna att forst ta en buss och sedan ett vanligt tag. Sa pappa och Eric sa hejda och klev av pa Liverpool Station och akte till Stansted. Lite sorgligt da vi hade jattetrevligt och det nu drojer anda till jul till jag far se dem igen.

Jag akte in till Hyde Park i allafall och traffade Anna dar. Vi lysnade pa nagra som talade i Speaker's Corner och darefter satt vi i eftermiddagssolen i graset och pratade en lang stund. Darefter tog vi en kaffe och sedan akte vi hemat.
En bra helg!

Igar fyllde Anna 4 ar! Hon var sa stolt och jag tror att hon ar jattenojd med sin dag. Hon alskade presenterna (mina med som tur var!) och tartan, mm. Dessutom var Sheena ledig igar och det underlattade ju for mig. sa igar var en mycket bra dag! (Bilder kommer!)

Och nu borjar jag antligen bli battre, bara lite rethosta kvar. Skont!

Nu ska jag snart gora i ordning Mias fotbollgrejer och fixa lite snack till henne och Anna. Men tanken pa att sitta i regnet och kolla pa da de spelar fotboll kanns inte sa lockande for tillfallet. Sarskilt inte da Jenn och Olivia ar sjuka och darfor inte kommer.

Well well, so long!

Antligen fredag!

Antligen ar det fredag! Nu sitter jag och vantar pa att pappa ska ringa. Han och Eric har nu landat pa Stansted och ringer da de ar i Stratford sa att jag kan komma och mota dem pa South Woodford station. Sedan ska vi ata nagonstans i narheten, formodligen blir det indiskt eller italienskt, vi far se. Ska bli jattekul att traffa dem, jag har inte langtat hem alls och heller inte saknat folk sa mycket, jag har helt enkelt inte haft tid. Men nu nar jag vet att jag snart ska traffa dem sa langtar jag jattemycket efter dem! Synd bara att det drojer anda till jul till jag far traffa mams.

Igar kvall var jattekul, det ar en festival i Woodford hela veckan och darfor ar det folk overallt. Jag, Jenn, Ula och Kylie traffades pa The George's pa kvallen och dar drinkade vi och pratade i timmar. Vid 22.30 var Ula och Kylie tvugna att dra sig mot tunnelbanan pga att de bor en bit bort och dessutom jobbade idag. Men jag och Jenn hade jattetrevligt anda och satt och pratade med ett gang som jobbade pa kanalen Virgin och som var i Woodford och jobbade nagra dagar. Kul!

Idag borjade jag hosta mer an nagonsin sa jag har tagit det lugnt, vilat och sovit i princip hela dagen. Nyss kom jag hem fran en promenad ner till South Woodford dar jag shoppade pa Boots. Jag alskar den affaren! Och det mesta behovde jag faktiskt.. Och sa kopte jag ett par svarta finskor i en liten butik. Det behovde jag verkligen och jag hade kikat lite pa dem innan och da de inte kostade mer an £25 (!) var jag ju tvungen att sla till!

Nu ska jag boka tagbiljetter till Chichester som ligger i narheten av Brighton. Dar ska jag bo hos Susse nasta helg sa jag har verkligen nagot att se fram emot!

London for ett ar sedan...

I helgen var det exakt ett ar sedan jag var i London tillsammans med de andra som ocksa laste engelsk-kulturkursen. En underbar resa som vi alla har oforglomliga minnen fran. Det ar svart att forsta att det redan har gatt ett ar sedan dess och att jag da inte hade en aning om jag skulle komma att bo har endast ett ynka ar senare..!




En helg med Sussilull

Onsdagskvallen var rolig. Jon bjod pa sin specialitet den indiska kycklingcurryn som jag inte hade smakat innan. Det var extremt gott! Da vi satt och at berattade Jon om sin vilda ungomstid da han flyttade till London, spelade i band, hade langt lockigt hardrockshar och dejtade svenska au pairer! Sheena och jag skrattade oss tarogda, jag kan verkligen inte tanka mig honom sa! Kl 22.30 akte jag och Sheena till Woodford Station och plockade upp Susse. Sa roligt att se henne igen!

Pa torsdagen var Susse med hela dagen och fick uppleva en au pairdag a la Matilda. Trevligt att ha henne dar, dagen kandes sa mycket lattare. Pa kvallen motte vi upp Julie och gick till en indisk restaurang har i Woodford. Vi at fantastiskt (och mycket!) god matVi borjade prata lite med servitorerna och da visade det sig att alla var fran Bangladesh. Och de blev helt till sig da Susse borjade prata bangla med dem! Sa vi fick jattemycket rabatt och de bjod oss pa allt mojligt. Sa dit gar vi allt igen!

  

Da vi vaknade pa fredagen konstaterade vi att Susse faktiskt var sjuk och att hon i princip inte hade nagon som helst rost kvar. Men vi tog det lugnt och akte vi in till Notting Hill och kom pa att det var precis ett ar sedan vi var dar tillsammans. Dar strosade vi runt pa Portobello Market, hittade fantastiska ringar, varldens otrevligaste forsaljare och sa satt vi lange pa vart och Linneas favoritcafe. Darefter akte vi till Oxford Street. Susse shoppade en klanning och ett par skor till kvallen. Sedan at vi en billig middag pa Mc Donald's innan vi akte hem till Woodford for att gora oss i ordning. Kl 23.30 tog vi en taxi med varldens markligaste chauffor till stationen. Vi tankte ga till Zoo Bar men dar var det fullt sa vi blev tippsade om Verve. Det blev stallet vi tillbringade natten pa och det var ratt bra.  Dar traffade vi ett urharligt gang fran Kanada och USA som vi var med resten av kvallen. Vi tog nattbussen fran Oxford Circus och var hemma strax efter 5. Mycket lyckat!

     

Lordagen sov vi ut och sedan packade Susse ihop sitt pick och pack och Sheena korde oss till stationen. Vi akte till Victoria Station och insag plotsligt att vi var sena. Vi missade taget med en halv minut, men som tur var gick det ett till bara en halvtimme senare. Sa blev det ett lite sorgligt farval innan Susanne for ivag till Chichester dar hon ska jobba som au pair hos familjen Sheppard. Kvallen tillbringade jag ensam da familjen var bortbjudna. Men det var riktigt skont att slappa i sangen framfor X factor med lite chips.

Den natten sov jag jattedaligt, jag vaknade hela tiden av att jag fros som en gris. Pa morgonen hade jag en extrem huvudverk och jag kande mig helt febrig. Sa Sheena gav mig nagra mirakeltabletter och sedan lag jag i sangen hela dagen och sov, sov, sov och kollade pa Harry Potter.

Nu har jag just lamnat Anna pa nursery och ska sova lite. Jag ar fortfarande sjuk och nu har aven Sheena blivit det och Anna borjar ocksa bli det. Det ar inte sa kul att jobba nar man ar sjuk, men det funkar och jag forsoker ta det sa lugnt som mojligt.

Pa fredag kommer pappa och Eric, ska bli jattekul!

Bubbel!




         

En inte helt vanlig onsdag

 Antligen har bada foraldrarna kommit hem sa jag har nu lyckats smita upp pa mitt rum ett tag for att ta det lugnt en stund. Det har varit en relativt lugn dag, sa jag ar glad! Dagen borjade med att jag och Anna, efter att ha lamnat Mia i skolan, gick for att handla mat. Som tur var skulle Jenn och Isabella ocksa gora det sa vi gick till Waitrose tillsammans. Da hande nagot som bara hander mig, inget markvardigt, bara extremt fanigt. Det var Jon som hade bett mig att kopa mjolk och da vi var i affaren kom jag pa att brodet var slut sa jag bestamde mig for att kopa nytt. Sheena har namligen bett mig handla just brod som gar at pa nolltid i det har huset, om jag marker att det haller pa att ta slut. Nar jag val kom hem igen upptackte jag att det lag en stor pase brod i koket. Det hade legat i frysen. Det ar nu vi kommer till det typiska  Matilda-beteendet. En normal manniska skulle lagga brodet dar och sedan inte tanka mer pa det, alternativt saga som det var till Jon. Men Matilda? Icke! Hon gommer brodet i sin handvaska for att slippa problemet. Jag overanalyserade det lilla pytteproblemet tills det blev gigantiskt. Jon skulle ju betala mig for mjolken, ska han da betala brodet ocksa som han inte ens ville att jag skulle kopa? Jaja. jag gomde det helt enkelt och da jag horde att Anna borjade prata om brod med Jon avbrot jag hastigt med en avledande fraga. Ja vet, jag ar knapp ibland.

Da jag lamnat Anna lysnade jag pa musik i min sang, Peggy Lee och Amy McDonald blev det. Sedan somnade jag som en stock, det har blivit pa tok for lite somn den senaste tiden. Jag gick for att hamta tjejerna och vi gick till Mias fotbollstraning. Dar satt jag och Jenn och pratade skit och Jon som for en gangs skull kunde komma med fotade som en galning och var en riktigt stolt pappa. Han tycker att Mia ar sa cool i och med att det bara ar hon och Olivia som ar tjejer i laget. Det ar jag i och for sig ocksa imponerad av. Jag och Jenn satt och storde oss pa kvinnan bredvid som visserligen ar hur trevlig som helst, jag gillar henne verkligen, men grejen ar att hon alltid har en stor pase med ett oandligt antal munkar med sig. Sa sitter hon dar och vraker i sig den ena efter den andra, idag blev det tre (!) och sa bjuder hon de hon kanner, inklusive Anna. Tyvarr inte hennes au pair.. Jag och Jenn kanner henne inte sa val, men det ska bli vart mal, att bli njudna pa munkar av henne. I vilket fall som helst bestamde vi oss for att kopa med oss kaffe och munkar till nasta fotbollstraning for att gladja oss sjalva och muta till oss lite karlek av barnen! Hemska tanke, we're buying their love! HEHE...!




Sedan gick vi hem och jag fixade middag till barnen. Cottage Pie stod pa menyn idag och det var faktiskt riktigt gott. Men kvall blir det nagon av Sheenas alla superkulinariska Curries! Inte helt fel.. Och framfor allt sitter Susse nu pa planet pa vag hit. Hon kommer till Woodford Station ungefar kl 22 och da hamtar Sheena och Jon upp henne efter deras privata danslektion som de ska pa ikvall. Det ska bli sa otroligt kul att traffa henne, det kanns sa lange sedan! Framfor allt ar det ju kul att det ar just hon som kommer, men det ar ocksa kul bara for att det ar nagot nytt som hander. Det blir verkligen ett avbrott i vardagen.


RSS 2.0