Ledig!

Idag var min forsta lediga dag sa idag unnade jag mig att sova ut. Jag var trott, dels for att det har varit sa psykiskt pafrestande med allt nytt och att forsoka smalta in i en ny familj men ocksa for att jag, Sheena och Jon har sett en Sagan om Ringen-film varje kvall.

Sheena foljde mig till tunnelbanestationen i och med att jag inte visste vagen, sedan fick jag min forsta lon (jippie!!) och jag fixade ett oystercard sa att jag kan aka alla tunnelbanelinjer och bussar. Jag akte till Notting Hill och det var verkligen mysigt! Det var soligt och ratt sa varmt, vilket verkligen inte var helt fel efter allt regnande som varit de forsta dagarna.

I och med att det ar fredag var det Portobello Market sa hela gatan var full med alla mojliga skumma stand, med smycken, klader, mobler, mat, mm mm. Jag fixade en perfekt lunch genom att kopa morotter, farska bagles, minibananer och jordgubbar. Sa satte jag mig pa en trottoarkant dar det satt manga lunchatare och kollade pa allt runt om kring. Det  var verkligen mycket folk. Manga var turister for jag horde manga olika sprak. Jag sag ocksa flera tv-inspelningar langs gatan, sa det var mycket som hande.

Ikvall at vi en superbrittisk maltid: Yorkshire-pudding, roasted potatoes and vegetables. Det var inte alls som jag trodde, men gott. Till efteratt blev det apple-bjornbarspaj med vanilla custard som ar ungefar som vaniljsas.

Nu ska jag snart lagga mig och kolla lite pa tv, forsoker satta mig in i handlingen i  de olika  saporna har, alla verkar helt inne i Holyokes och Eastenders.

Imorn gar jag nog upp lite tidigare, handlar lite saker och aker in till centrum.

Imorn tanker vi dessutom pa Anna allihop, da hon flyger till London for att joina mig som au pair! Hon ska bo i Surbiton sa det ar en bit bort men ratt enkelt att ta sig till fran mig i alla fall som tur ar!

Kram till er alla!
Best wishes,
Matilda

Kommentarer
Postat av: madde

nu har jag precis sagt bye bye till anna, så nu är det allt ensligt i vår lilla idyll! tänker på dig ska du veta

lova nu att ta hand om dig så att du är den Matilda jag kommer ihåg när jag kommer i oktober

många kramar från madde

2008-08-15 @ 22:21:06
Postat av: anna

LONDON HERE I COME!

nu har jag pratat med "min nya mamma" en sista gång på telefon innan jag ska säga hejdå till min riktiga och ge mig iväg på mitt äventyr! ses snart! saknar dig men snart ses vi ju min lilla gullunge! love you! pusspusspuss

2008-08-15 @ 22:23:59
Postat av: Julie

Hello darling...hörde från Susse att du redan snappat upp den typsiska dialekten...härligt:) Saknar och tänker på dig, det glädjer mig att du trivs så och att familjen é så bra! Njut av din lediga helg... nu é de bara 15 dagar kvar tills jag åker så du får vänta lite till;) Ha en trevlig helg pusspå dig

2008-08-16 @ 21:32:30
Postat av: matilda

Jag lovar att vara mitt gamla jag da du kommer maddeluttan! Jag langtar efter att traffa er snart Anna och Julienette!Vi kommer ha sa himla bra, jag kanner det mr och mer for varje dag!

2008-08-17 @ 23:43:38
URL: http://mittlondon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0